duminică, 1 noiembrie 2009

Tartă provensală
















Această reţetă este preluată din numărul din noiembrie 2009 din Secretele Bucătăriei şi adaptată puţin (mai mult de fapt).
Pentru ingrediente este nevoie de o porţie de aluat nisipos (200 g făină, 100 g unt, puţină apă) şi următoarele:
3 vinete curăţate şi tăiate în cubuleţe se pun într-o tigaie şi se călesc împreună cu 2 ardei roşii tăiaţi cubuleţe. După aproximativ 10 minute se adaugă 2 roşii tăiate cuburi, se condimentează (sare, piper şi eu am folosit o linguriţă de ierburi de Provence) şi se lasă la răcit. Se bat 3 ouă cu 300 g smântână şi se amestecă cu vinetele. Aluatul de întinde într-o formă de tartă se toarnă amestecul şi se coace.

The pictures:





























































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu